Кондиціонери для ресторанів та готелів

Кондиціонери для ресторану та готелю

Раніше кондиціонери для ресторанів та готелів використовувалося виключно для охолодження повітря. Сучасні моделі дозволяють регулювати вологість, фільтрувати та очищати, підтримувати різні режими, тощо.

За потужністю всі вони розподіляються на побутові, промислові та напівпромислові. При виборі враховуйте площу приміщень, висоту стель, тип будівлі, кількість людей та джерел тепла, тощо.

Працюючи над створенням системи кондиціонування, зазвичай роблять вибір на користь прихованих повітроводів, від яких залежить інтер’єр. При цьому число внутрішніх і зовнішніх блоків може відрізнятися. Оптимальний результат, коли в кожному приміщенні ресторану або готелю встановлений свій власний блок, легко настроюється і обслуговується. Навіть якщо він виходить з ладу, система продовжує працювати, не відчуваючи особливих навантажень.

Окрім спліт-систем використовуються більш потужні касетні та канальні кондиціонери.

  • Касетні монтуються одразу в стельовий блок на етапі ремонтних робіт. Вони тихі, майже непомітні та ефективні. Ззовні видно лише декоративну зовнішню панель.
  • Канальні системи використовують канальні повітропроводи. Їх також закладають заздалегідь. Вони дають рівномірний розподіл повітря та легко поєднуються із основною системою вентиляції.

Особливості систем вентиляції для готелів

Хороший мікроклімат готельних номерів – це одне з найважливіших умов того, що гості залишаться задоволеними і обов’язково повернуться. Використовуючи сучасні рішення в сфері кондиціонування досягти комфортних умов досить просто, незалежно від вихідних даних приміщень і температури за вікном.

Завдяки потужним моделям можна в мінімальні терміни підготувати номер для прийому гостей. А допоки кімната пустує – перейти на режим енергозбереження та не переплачувати.

Окрім потужності, при проектуванні системи вентиляції для готелів, варто подбати про комфорт гостей. Потурбуйтеся про низький рівень шуму, дистанційне керування, зручне та зрозуміле використання налаштувань, нічний режим. Обирайте місце для монтажу з урахуванням розташування ліжка та дивану. Не забувайте про дизайн та обирайте моделі, що органічно впишуться в інтер’єр.

Особливості кондиціонерів для ресторану

Ресторан або кафе – це об’єкт з високою відвідуваністю, і до його кондиціонування висуваються певні вимоги. Крім забезпечення приємного мікроклімату кліматична техніка повинна підтримувати чистоту повітря, успішно справляючись з кухонним димом та неприємними запахами. Окрім того, на території зазвичай розташовано джерел тепла – потужні лампи, побутова техніка.

Не менш важливо спланувати розташування кондиціонерів для ресторану. Воно мають бути таким, щоб гості за жодним із столиків не відчували протягів. З цього аспекту себе гарно зарекомендували канальні та касетні системи, які забезпечують м’який та рівномірний розподіл потоків в різних напрямках.

А якщо ви досі не визначилися, яка саме модель вам потрібна, звертайтеся до нас! Maxmarket – це кваліфіковані консультації, вигідні ціни, гарантія від виробника та 10 років якості!